Cautare

1642 de rezultate pentru "ziar adevarul angajatcfr spunzuratde cires" (3.54 secunde)
Adevarul : ... Cele doua vizite anunta evenimente surprinzatoare, inclusiv o tot mai posibila intalnire, in aceasta vara, intre sefii de stat roman si rus", a declarat, pentru "Adevarul", Petrescu.
Daca se va pune aceasta problema peste luni de zile, voi vedea. Daca nu, nu!", a afirmat joi Oprescu la Adevarul live. ... Mediafax, DCNews, Adevarul, Jurnalul National)
MRU publica, in Adevarul, un fel de editorial. ... Cei de la "Adevarul" ne mai recomanda, acolo, si alte articole din opera magistrului.
adevarul.ro: ... Iohannis trebuie sa ne spuna adevarul despre noi. Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta (Continuare) - Dan Marinescu:
Voi merge ori de cate ori voi fi chemat in fata procurorilor, judecatorilor, voi prezenta toate datele care imi sunt cerute si sunt convins ca se va stabili adevarul, a declarat Victor Ponta.
- Nu am intentia de a lupta cu justitia, dar, ca orice cetatean am dreptul sa imi spun punctul de vedere, ca ma consider nevinovat de acuzatiile aduse, voi merge de cate ori voi fi chemat in fata procurorilor, judecatorilor, voi prezenta toate datele pe care le detin, sunt convins ca in final se va stabili adevarul.
Daca alesii si alegatorii ar trebui sa se teama de ceva, este de cei care se cred perfecti, stiu Adevarul si vor/detin Puterea.
Adevarul mult mai prozaic este ca astfel de interactiuni se platesc. ... Dac-ar spune adevarul, lumea ar aprecia onestitatea. Dar cand incearca sa faca din tantar armasar, oamenii simt si riposteaza.
"In spatele anchetei a fost Adrian Nastase, dar acum, ca a cazut, a iesit la iveala adevarul", a aratat Gigi Becali. ... Care este adevarul?
Este poate cea mai grea misiune pe care o poti avea - aceea de a afla unde este adevarul. Si asta pentru ca de regula adevarul este undeva la mijloc si...
O alta publicatie, cotidianul Adevarul, a intocmit un clasament al primilor 500 de miliardari din Romania, pe care l-a dat publicitatii luni, cu o zi inaintea lansarii topului realizat de Capital, starnind mai multe controverse din acest motiv.
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
La discutia din studio a participat prin telefon si redactorul-sef de la Adevarul, Grigore Cartianu. ... Numaratorul de cornere care joaca rolul de redactor-sef la Adevarul este intr-atat de mare intelectual, incat in emisiunea cu pricina a facut trei dezacorduri gramaticale in 20 de secunde:
'Contactat telefonic de reporterii "Adevarul de Seara", directorul Departamentului Film de la TVR, Cristian Tabara sustine ca nu are nicio implicatie in acest caz si ca nu a fost citat de niciun organ de cercetare penala pana acum.
Adevarul scrie ca Gigi Becali ar putea ramane fara Palat. ... decizia de impunere la plata Taxei pe Valoare Adaugata (TVA) a sumei de 6.334.930 de lei si a penalitatilor de 8.012.655 de lei, a unui titlu executoriu si a unei somatii de plata, scrie Adevarul.
Sorin Ovidiu Vantu parea relaxat, sustin managerii Realitatea TV contactati de Adevarul. ... Surse apropiate PDL au declarat pentru adevarul.ro ca unul dintre cei care vor cu orice pret sa cumpere Realitatea TV este Adriean Videanu.
Adevarul titreaza: ... Adica cei care au iahturi, vile si isi petrec vacantele in locuri unde tarifele sunt extrem de mari, iar ei nu pot justifica prin veniturile declarate", a explicat Ialomitianu, informeaza Adevarul.
Daca schimbarile fiscale - cresterea accizelor si a unor taxe in domeniul auto - vor aduce cu siguranta scumpiri in prima parte a anului, modificarile referitoare la viata sociala (spre exemplu, cele din domeniul medical) vor provoca mai mult disconfort romanilor, informeaza Adevarul.
Motivul pentru care trustul Adevarul va sustine noul Cod este, potrivit informatiilor intrate in posesia noastra, ca el corespunde viziunilor liberale.
Pana la urma e chiar bine, daca ma gandesc, din nou, la exeprienta mea trecuta, de la Adevarul, cand redactia a fost goala doua saptamani.
google-analytics.com